Puncte fidelitate

imagine

Clienții noștri ne-au demonstrat de-a lungul timpului că serviciile de calitate se răsplătesc cu fidelitate. Programul de fidelizare Medicinas reprezintă modalitatea noastră de a vă mulțumi pentru fiecare comandă pe care o lansați pe site-ul nostru. 

Pentru a intra în programul de fidelizare Medicinas este nevoie să:

  • aveți cont activ pe site-ul medicinas.ro
  • plasați cel puțin o comandă

Odată ce ați aderat la programul nostru de fidelizare, veți beneficia de următoarele avantaje:

  • primiți puncte bonus la orice comandă, în funcție de valoarea acesteia
  • veți primi oferte speciale, reduceri, prezentări organizate și rezervate doar clienților fideli Medicinas
  • aveți acces permanent la informații privind punctele de fidelitate

Cum funcționează?

Pentru fiecare comandă plasată pe site-ul nostru veți primi puncte de fidelitate în funcție de valoarea comenzii. Punctele se vor acorda calculând 1% din valoarea totală a comenzii și vor fi active în contul dumneavoastră în 2 zile de la efectuarea comenzii.

De exemplu, pentru fiecare 100 de lei cheltuiți veți primi 10 puncte de fidelitate a căror valoare este de 1 leu. Puteți vizualiza în orice moment numărul de puncte acumulate în secțiunea contul meuCu punctele acumulate puteți achita integral sau parțial o comandă pe site-ul nostru.

Bonus: Pentru comenzile achitate online, cu cardul, veți primi DUBLU puncte de fidelitate. Acestea se vor acorda calculând 2% din valoarea totală a comenzii și vor fi active în contul dumneavoastră în 2 zile de la efectuarea comenzii. 


Condiții generale

  • punctele de fidelitate nu se cumulează cu alte promoții sau reduceri;
  • se acordă puncte și pentru comenzile în care s-au folosit puncte de fidelitate;
  • valoarea punctelor și a comenzilor include TVA.

Dacă ați acumulat puncte de fidelitate acestea vor apărea automat în coșul dvs. de cumpărături.

imagine

Vi se va completa automat numarul total de puncte de fidelitate disponibile in contul dumneavoastra. Acest număr îl puteți edita și puteți folosi doar o parte din punctele de fidelitate pentru achitarea comenzii.

Pentru a aplica punctele în comandă, apăsați butonul "Foloseste punctele". Punctele se vor converti automat în lei și veți putea vedea reducerea aplicată totalului de plată din comanda dumneavoastră.

imagine

 

Luca A. a plasat o comanda acum 11 minute